Digitale kunstschilder

Faye Postma is digi-art painter (digitale kunstschilder) en binnenhuisadviseur. Kleur vorm en compositie hebben altijd al mijn interesse gehad. Tekenen was één van mijn examenvakken op het voortgezet onderwijs. Met die sluimerende creativiteit wilde ik iets gaan doen. Ik heb toen de binnenhuisadviseurs opleiding gedaan bij Stichting Hout & Meubel te Groningen.

Als binnenhuisadviseur heb ik ook een camera nodig om foto’s van het interieur te maken, om zo een goede kijk op het geheel te krijgen. Als reactie hierop heb ik meerdere digitale fotocursussen gevolgd bij de Meldij om tot een beter resultaat te komen (docent fotograaf Denis Markic).

Omdat kleur, vorm en compositie heel belangrijk voor me zijn, heb ik me toegelegd op abstracte en macro fotografie, welke heel toepasbaar zijn in het interieur.

Als je onderwerpen op macro niveau (van heel dichtbij) bekijkt, hoe anders ziet het er dan uit. Abstracte fotografie is ook een manier om afstand te nemen. Ieder ziet er iets anders in. Veel kijkplezier.

Spreken de digitaal geschilderde kunstwerken u heel erg aan, dan kunt u ze ook kopen. Leverbaar op fotopapier, canvas en diverse andere materialen. Ook als fotokaart en wenskaart leverbaar. Prijzen en afmetingen staan onder het icoontje "prijslijst".